Kapcsolat

Gáspár László (ügyvezető)

Tel: +36-20/446-0251

Tel: +36-30/415-8201

E-mail:

gaspar@woodepitestechnika.hu


cikkek

Nyílászáró csere

Az energiaárak folyamatos emelkedése egyre szükségesebbé és indokoltabbá teszi a régi elavult, rosszul szigetelő bejárati ajtók, ablakok és erkélyajtók cseréjét. A nyílászárók cseréjével a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően, télen jelentősen csökkenthető a lakás fűtésköltsége, míg nyáron hűvösebbé egyúttal komfortosabbá válnak a műanyag nyílászárókkal szerelt lakások.Egy új ablak növeli a ház, lakás értékét, javítja a ház homlokzati látképét és nagyon egyszerűen tisztítható.

 


Az ablakcsere sok esetben a falfelület sérülésével jár, melynek teljeskörű helyreállítását is vállaljuk külön díjazás ellenében.

Bármilyen jellegű helyreállítási munkát meg tudunk oldani, száraz illetve nedves technológiát is alkalmazunk.

 

A beépítés menete:

  • A nyílászáró csere elindítása a megbízási szerződés aláírásával kezdődik mellyel egyidőben a megrendelt nyílászáró bruttó vételárának 50 %- át a megrendelő átadja a kivitelezőnek.
  •  A vételár teljes kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontra a nyílászárókat és kiegészítőket kiszállítjuk a megadott helyszínre.
  • Szakembereink az előre egyeztetett időpontban elvégzik a beépítést.
  • A nyílászárók és a kiegészítők beépítési díja, megrendeléskor egyeztetett összeg, a beépítés helyszínén személyes ellenőrzés és átvétel után fizetendő a kivitelezőnek.

garancia:

 Amennyiben probléma merül fel a nálunk vásárolt vagy általunk beépített nyílászárókkal vagy kiegészítőkkel kapcsolatban, úgy azt irodánkban, írásban kérjük jelezni, esetleg fotóval rögzíteni!          

 A további szükséges lépéseket mi végezzük.

Amennyiben a nálunk vásárolt nyílászáró(ka)t nem szakembereinkkel építteti be, úgy a beépítésre és az abból eredő problémákra garanciát nem vállalunk.

A szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre az ide vonatkozó rendeletek
szerint 5 év szavatosság, ezen belül 1 év teljes körű garancia (jótállás) érvényes.

A kapcsolódó szavatossági és jótállási szabályokat a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint az azt kiegészítő 11/1985. (VI. 22.) ÉVM-IpM-KM-MÉM-BkM együttes rendelet tartalmazza.

A termékről és a szolgáltatásról szóló végszámla egyúttal garancialevél is, ezért kérjük azt megőrizni. Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban a garanciális javítást elvégezni.